Print << Terug

OBS De Fontein weer open

OBS De Fontein in Warnsveld kan maandag 16 november haar deuren weer openen. De school werd op advies van de GGD maandagavond gesloten, vanwege coronabesmettingen bij meerdere medewerkers in zeer korte tijd.

Omdat tijdens de sluiting geen besmetting bij andere medewerkers van De Fontein zijn geconstateerd, mag de school weer open.

De kinderen van De Fontein hebben tijdens de sluiting van de school onderwijs op afstand gevolgd. Directeur Chris Merkx roemt daarbij de inzet van medewerkers, ouders en kinderen. 

Tijdens de sluiting is de school door een professioneel team ‘coronaproof’ gereinigd. Medewerkers zullen de komende periode extra intensief de leef- en hygiëneregels volgen. Ook ouders van kinderen worden opgeroepen dit te doen en bovendien tot en met maandag alert te zijn op gezond- en verkoudheidsklachten bij de kinderen.

Met de medewerkers die positief zijn getest gaat het op dit moment naar omstandigheden goed. Zij zijn echter nog niet hersteld. Zij komen pas op school als dat in hun situatie kan en mag. Tot die tijd zullen zij vervangen worden door invallers van IJsselpool.

Medewerkers van De Fontein kijken ernaar uit alle kinderen op maandag weer te mogen verwelkomen en het ‘gewone’ onderwijs te hervatten.
Media
  • fontein_logo2016

Social Media

Volg ons ook!

 

De allerleukste leerkracht, onderwijsassistent en pedagogisch medewerker bieden wij per direct een baan. Jij bepaalt daarbij zelf hoeveel uren je werkt en of je functies in ons basisonderwijs en onze kinderopvang wil combineren. Mix & match jouw eigen functie!
Snel samen een kopje koffie drinken?