Werken bij Stichting Archipel? Doen!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in het basisonderwijs of de kinderopvang? Of volg je nog een opleiding en oriënteer jij je op een leuke en leerzame stage of een fijne leerwerkplek waar je als LIO-er direct aan de slag kunt? Ontdek de mogelijkheden bij Stichting Archipel!
Je start bij ons met een contract voor bepaalde tijd binnen de cao PO of cao Kinderopvang, maar we gaan ervan uit dat we daarna niet meer zonder elkaar kunnen. Je komt te werken bij de allerfijnste kindcentra en scholen die jij je maar kunt voorstellen, in de gemeente Zutphen, Brummen en/of Voorst. We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden en investeren in opleidingen en scholingen.


Weten waar je snel aan de slag kunt?
Bekijk hier het vacature-overzicht.


Reageer meteen en
stuur een mail!

Mix & match!
Je ziet in dat overzicht functies waarin je supersnel kunt starten, bijvoorbeeld vanwege zwangerschapsverlof van een collega. Als jij dat wil, gaan we samen mixen & matchen om een functie op maat voor jou samen te stellen. Misschien wil je wel een paar dagen ook bij een andere locatie aan de slag? Of ultiem kennismaken met alle scholen uit de regio via onze IJsselpool? Als onderwijsassistent ook werken in de kinderopvang, of als pedagogisch medewerker ook meedraaien in het basisonderwijs? We zijn benieuwd naar jouw wensen!

Spreken onze kernwaarden vertrouwen, vakmanschap en verbinding jou aan is openbaar onderwijs of toegankelijke kinderopvang voor jou the place to be? Kun je goed samenwerken en lijkt het jou fijn om dat ook te doen met professionals van basisonderwijs en kinderopvang? 
Kom maar op met jouw mail dan! We lezen graag kort en krachtig waarom je denkt dat wij bij elkaar passen en ontvangen daarbij ook graag jouw cv. Mail naar vacature@archipelprimair.nl, dan laten we snel iets van ons horen! 

Samen met ouders kunnen we alles! 

Wil je opnieuw starten in het onderwijs of overweeg je een baan in de kinderopvang? Dan bespreken we graag onze mogelijkheden met je!

We komen op dit moment echt handen tekort in onze kindcentra. Niet alleen vanwege de coronacrisis en daarmee het ziekteverzuim, maar vooral vanwege de ongekende krapte op de arbeidsmarkt in het onderwijs en de kinderopvang. We roepen daarom alle ouders en hun kennissen, vrienden en familie op om talenten samen te brengen. Wil je écht iets voor de ontwikkeling van kinderen betekenen? Ontdek in de superpraktische online Diplomacheck of je daarvoor direct aan de slag kunt, of op een andere manier kunt ondersteunen. Sinds januari 2022 zijn nóg meer diploma's geschikt om direct in de kinderopvang aan de slag te gaan!

Tip: op www.kinderopvang-werkt.nl staat veel informatie over het (dankbare en belangrijke) werk in de kinderopvang. Lees bijvoorbeeld ook meer over de versoepelde kwalificatie-eisen voor wie wil instromen in de kinderopvang.

Bespreek dat met ons. Onze directeuren bespreken graag met u de mogelijkheden. Op onze site leest u hoe we unieke combinatiefuncties in onderwijs en kinderopvang en functies op maat bieden.

Reageer direct en stuur een mailtje naar werkenbij@archipelprimair.nl. Eerst even met een kopje koffie of thee rustig om tafel? Maak gewoon even een afspraak met de directeur van een van onze kindcentra en scholen.

Een fijne, inspirerende plek voor professionals en kinderen

Stichting Archipel biedt niet alleen kinderen, maar natuurlijk ook medewerkers een fijne, inspirerende plek. Zowel bij de 21 locaties (we hebben ook een speciale dependance voor kinderen in het AZC!), als bij het bestuursbureau. Veiligheid , vertrouwen en vakmanschap staan bij ons centraal. Onze plekken kenmerken zich daarom door een goede werksfeer, een plek waar je jezelf kunt zijn, waar je je kunt ontwikkelen en waar elkaar feedback geven normaal is. Onze professionals zien de kinderen en hebben oog voor de groep én elk individueel kind. Samen leveren we een belangrijke bijdrage aan een prachtige samenleving van morgen.  

Stichting Archipel heeft een coach voor startende leerkrachten en biedt veel ruimte voor opleiden en ontwikkeling. Uit het laatste tevredenheidsonderzoek, dat DUO Onderwijsonderzoek & Advies in februari en maart 2022 heeft uitgevoerd, blijkt dat medewerkers bovengemiddeld positief zijn in álle bevraagde thema's over hun school, kindcentrum of Stichting Archipel.


Stage

Er zijn verschillende mogelijkheden om stage te lopen bij onze stichting. We hebben meerdere opleidingsscholen en werken met meerdere PABO's en ROC's samen. Ook voor een stage op het gebied van Administratie of P&O kun je bij ons terecht. Want, zoals ook voor kinderen geldt in onze openbare scholen en kindcentra: iedereen is welkom.

Wil je graag stage lopen bij een specifieke lokatie, neem dan gerust contact op met de directeur. Je vindt alle contactgegevens van alle locaties op de websites die je in het onderstaande grote rode blok vindt. Je kunt ook gewoon een mail sturen naar vacature@archipelprimair.nl onder vermelding van 'Stage', dan nemen wij contact met je op.


Wat past bij jou? Ontdek het zelf!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar weet je nog niet precies welk onderwijsconcept jou het meest aanspreekt of het beste bij je past? Of heb je gewoon zin in een lekker afwisselende baan? 

Dan is onze invalpool IJsselpool misschien wel iets voor jou! IJsselpool verzorgt de vervanging van leerkrachten en onderwijsassistenten voor maar liefst 63 openbare, christelijke en katholieke basisscholen. Elke school heeft een specifiek aanbod en een eigen identiteit. Variatie genoeg om ervaring op te doen of juist jouw ervaring te gebruiken!

Je weet wellicht dat er op dit moment een schreeuwend tekort is aan invallers, waardoor steeds vaker kinderen naar huis moeten worden gestuurd als hun eigen leerkracht voor korte of langere tijd uitvalt. Dat willen we écht niet: meld je daarom aan voor een van de (maar liefst) vijf verschillende pools. Voor ieder wat wils! Kijk snel op www.ijsselpool.nl.

 

Social Media

Volg ons ook!